Familiemedlemmer i en privat konto
En privat plan inkluderer mer enn én person: Basic 1, Plus 3 og Premium 5.
Å dele et passord innen en familie er vanlig, men fortsatt feil. Ingen kan se hvem som endret hva, og å fjerne én person betyr å endre det for alle.
De private planene inkluderer derfor mer enn én person. Basic inkluderer 1 bruker, Plus 3 og Premium 5.
Trinn for trinn
- Åpen Sentral → Team i ditt private område.
- Legg til personen med navn og e-postadresse. De mottar sin egen tilgang, ikke din.
- Gi dem de rettighetene du vil at de skal ha. Rettigheter settes per person.
- For appen med chat og avtaler, kryss av Inviter til IDup-appen på deres post.
- For å fjerne noen senere, avslutt tilgangen deres der. Deres egen private IDup-konto, hvis de har en, påvirkes ikke.
Hva forblir ditt
- Alt du ikke har gitt dem rettigheter til.
- Postboksens postkasser de ikke fikk tilgang til.
- Dine forbindelser til andre selskaper.
Appen for hele familien er inkludert i hver privat plan.
Ingenting spores — knappene åpner bare en melding slik at du kan fortelle oss hva som manglet.

