IDup app (iOS & Android)

Appen hvis du er kunde eller privat bruker

Hvis et selskap koblet deg, viser appen din side av det pluss ditt eget private område. Det er gratis for deg.

Sist oppdatert 21. oktober 2026 · Mer i IDup app (iOS & Android)

Hvis et selskap koblet deg, er appen din side av det forholdet pluss ditt eget private område. Den er liten med vilje: du ser hva som angår deg, ikke deres arbeidsområde. Det koster deg ingenting.

Ditt private område

  • Ditt eget dashbord.
  • Din profil og personvernsiden, med de juridiske dokumentene og dine rettigheter.
  • Dine meldinger med hver tilknyttet bedrift.
  • Din kalender med avtaler med tilknyttede selskaper, med Godta og Avslå.
  • Dine timer på tvers av alle tilknyttede selskaper, skrivebeskyttet, pluss timeren for selskapet du jobber for.
  • Bestillingsskjermen, der et selskap tillater selvbooking.

Hva du ser av et selskap som har koblet deg

  • Prosjekter du er involvert i, med deres status.
  • Tilbud, kontrakter og fakturaer adressert til deg, med status.
  • Supportbilletter du åpnet og deres svar.
  • Kunnskapsbasen selskapet publiserte for sine kunder.
  • Produktkatalogen og dine bestillinger, der selskapet driver en butikk.
  • Utstyr tildelt deg, der selskapet driver en utstyrsportal.

Hvis selskapet ditt er en skatterådgiver eller en forvalter

Under Mitt område du finner Min skattefil eller Min tillitsfil. Der laster du opp dokumenter, godkjenner og skriver til kontoret. Se Skattekunder og treuhandkunder i appen.

Hva forblir privat

Ditt eget område er ikke synlig for noen bedrift, og én bedrift kan ikke se de andre. Å avslutte en tilkobling fjerner den bedriften fra listen din. Alt annet forblir som det var.

Var denne artikkelen nyttig?

Ingenting spores — knappene åpner bare en melding slik at du kan fortelle oss hva som manglet.

Relaterte artikler

idup

Alt-i-ett regnskap, lønn & digital finans — forenklet

Opphavsrett © 2026 - IDup. Alle rettigheter forbeholdt.