Přihlášená zařízení
Zobrazte, kde je váš účet přihlášen, a odhlaste jakékoli zařízení, které nepoznáváte.
Heslo, které jste změnili, nezavře již otevřenou relaci. Tato stránka je místem, kde je zavřete. Dříve se jmenovala Aktivní relace.
Krok za krokem
- Otevřít Přihlášená zařízení. Nahoře, Toto zařízení je označeno.
- Pod Jiná zařízení každý řádek ukazuje zařízení, například Chrome na Windows nebo aplikaci IDup na telefonu. Ukazuje také polohu, IP adresu, první přihlášení, kdy bylo naposledy aktivní a Metoda přihlášení.
- Vybrat Odhlásit se na zařízení, které nepoznáváte. Po potvrzení je okamžitě odhlášeno a přestane přijímat push notifikace.
- Vybrat Odhlásit všechna ostatní zařízení ponechat si pouze ten, který používáte.
- Po ukončení relace, kterou nemůžete vysvětlit, si změňte heslo.
Toto zařízení zde nemůžete odhlásit. Použijte Odhlásit se v nabídce vašeho profilu.
Nové zařízení a neobvyklé umístění
Zařízení, které je nové za posledních 90 dní, je označeno Nové zařízení. Místo, odkud jste se nepřihlásili, je označeno Neobvyklé umístění. Pro každou osobu je prvních 7 dní fází učení. IDup se učí vaše obvyklá zařízení a zatím neupozorňuje.
E-mail o novém přihlášení
Když je váš účet přihlášen na novém zařízení, obdržíte e-mail s informacemi o zařízení, místě, čase a metodě přihlášení. Pokud jste to byli vy, nic nedělejte.
Pokud jste to nebyli vy, vyberte To jsem nebyl já. Zařízení je okamžitě odhlášeno a nastavíte nové heslo. Odkaz funguje jednou a je platný 7 dní.
Tento e-mail můžete vypnout v Oznámení s událostí Nové přihlášení na zařízení. Nejvýše 5 takových e-mailů je odesláno na osobu a den.
Kdo vidí co
Vidíte svá vlastní zařízení. Ve společnosti vidí administrátor zařízení lidí v té společnosti, seskupená podle osoby. Administrátor může použít Odhlásit všechna zařízení pro jednu osobu.
Administrátoři mohou také nastavit Pravidla pro všechna zařízení: automatické odhlášení po 1, 3, 7, 14, 30, 60 nebo 90 dnech bez aktivity a maximálně 1 až 10 zařízení na osobu. Obě možnosti jsou ve výchozím nastavení vypnuty. Pokud má osoba více zařízení, než je povoleno, odhlásí se to, které nebylo nejdéle použito.
Každé odhlášení je zaznamenáno v protokol auditu.
Nic není sledováno — tlačítka pouze otevřou zprávu, abyste nám mohli říct, co chybělo.

