Çöp kutusu, abonelik iptali ve silme
Silinen bir arama profilini veya formunu geri yükleyin ve bir kişi abonelikten çıktığında veya silinme talebinde bulunduğunda ne olur.
Silme işlemi hiçbir zaman verileri bir anda yok etmez. Arama profilleri ve formlar önce çöp kutusuna gider.
Arama profilleri
- Bir veya daha fazla satırı işaretleyin, ardından seçin Sil. Çubuk, kaç tanesinin seçildiğini gösterir.
- Soruyu oku. Arama profilleri çöp kutusunda 30 gün kalır. İletişim veya potansiyel müşteri saklanır ve kişiye bildirilmez.
- Onayla. 10 saniye boyunca tıklayabilirsiniz Geri al.
- Onları geri getirmek için, filtreyi açın Çöp kutusu, seçin ve tıklayın Geri yükle.
- Onları kalıcı olarak kaldırmak için, tıklayın Kalıcı olarak sil. Bu geri alınamaz.
Çöp kutusundaki bir profil, eşleşmeler ve otomatik teklifler için göz ardı edilir. Liste gösterir kalan günler.
Formlar
Bir formun menüsünde seçin Sil, ardından Çöpe taşı. Form artık erişilebilir değildir ve bağlantısı mevcut olmadığını belirtir. Ürettiği arama profilleri saklanır. Çipte Çöp kutusu siz yapabilirsiniz Geri yükle onu, veya Kalıcı olarak sil. Kaynak adı eski profillerde görünür kalır.
Bir kişi abonelikten çıktığında
Durum olur Abonelikten çıkıldı ve etiket Mülk teklifi yok ayarlanmıştır. Sadece kişi tekrar abone olabilir.
Bir kişi silme talep ettiğinde
Durum olur Silindi. IDup görevi oluşturur Silme talebini kontrol et faturalar, sözleşmeler ve ödemeler için bir kontrol ile. Hiçbiri yoksa, kişiyi anonimleştirebilirsiniz. Varsa, yasal saklama (İsviçre Borçlar Kanunu, madde 958f) geçerlidir ve yalnızca pazarlama verileri kaldırılır.
Etkin olmayan profiller, saklama süresi (varsayılan olarak 24 ay) sonrasında bir hatırlatma alır ve 30 gün sonra anonimleştirilir. Süreyi şu bölümde ayarlayabilirsiniz Ayarlar.
Hiçbir şey izlenmez — düğmeler yalnızca bir mesaj açar, böylece neyin eksik olduğunu bize bildirebilirsiniz.

