Anulați sau schimbați planul dumneavoastră
O anulare intră în vigoare la sfârșitul perioadei pentru care ați plătit. Datele dumneavoastră nu sunt șterse.
IDup nu vă leagă de o perioadă contractuală. Puteți anula oricând, iar anularea intră în vigoare la sfârșitul perioadei pentru care ați plătit deja.
Pas cu pas
- Decideți dacă doriți să anulați sau doar să treceți la un plan mai mic. Un plan mai mic păstrează datele dumneavoastră și reduce limitele. Vedeți Alegeți și schimbați planul dumneavoastră.
- Deschis Abonamentul meu și selectați Anulați abonamentul.
- Opțional, spuneți-ne de ce anulați. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim IDup.
- Selectați Anulați începând cu data de încheiere. Aveți acces până la acea dată, iar datele dumneavoastră nu sunt șterse.
- Înainte de data de încheiere, exportați ceea ce doriți să păstrați. Vedeți Exportați datele dumneavoastră.
V-ați răzgândit?
- Înainte de data de încheiere, selectați Anulați anularea. Abonamentul dumneavoastră continuă.
- După data de încheiere, selectați Reporniți abonamentul.
Ce se întâmplă cu persoanele conectate
Când o conexiune se încheie, persoana își păstrează propriul cont privat. Pierde accesul la compania dumneavoastră și păstrează tot ce este al său. Informați-i înainte de a anula.
Dacă o plată lipsește
Accesul nu este întrerupt în prima zi. Vedeți Facturile dumneavoastră IDup și metoda de plată pentru memento-uri și perioada de grație.
Nimic nu este urmărit — butoanele doar deschid un mesaj pentru a ne spune ce a lipsit.
Articole conexe
- Alegeți și schimbați planul dumneavoastră Planuri și facturare
- Facturile dumneavoastră IDup și metoda de plată Planuri și facturare
- Clienții existenți își păstrează planul (grandfathering) Planuri și facturare
- Limitele planului comparate Planuri și facturare
- Facturare lunară sau anuală (2 luni gratuite) Planuri și facturare
- Perioada de probă de 30 de zile și ce se întâmplă după Planuri și facturare

