Conturi private

Membri ai familiei într-un cont privat

Un plan privat include mai mult de o persoană: Basic 1, Plus 3 și Premium 5.

Ultima actualizare 21 octombrie 2026 · Mai mult în Conturi private

Partajarea unei parole în cadrul unei familii este normală și totuși greșită. Nimeni nu poate vedea cine a schimbat ce, iar eliminarea unei persoane înseamnă schimbarea pentru toată lumea.

Planurile private includ, prin urmare, mai mult de o persoană. Basic include 1 utilizator, Plus 3 și Premium 5.

Pas cu pas

  1. Deschis Central → Echipa în zona dumneavoastră privată.
  2. Adăugați persoana cu numele și adresa de e-mail. Aceasta primește accesul propriu, nu al dumneavoastră.
  3. Atribuiți-le drepturile pe care doriți să le aibă. Drepturile sunt stabilite pentru fiecare persoană.
  4. Pentru aplicația cu chat și programări, bifați Invită la aplicația IDup pe înregistrarea lor.
  5. Pentru a elimina pe cineva mai târziu, încheiați accesul lor acolo. Contul lor privat IDup, dacă au unul, nu este afectat.

Ce rămâne al dumneavoastră

  • Orice nu le-ați acordat drepturi.
  • Cutii poștale Postbox care nu le-au fost acordate.
  • Conexiunile dumneavoastră cu alte companii.

Aplicația pentru întreaga familie este inclusă în fiecare plan privat.

A fost acest articol de ajutor?

Nimic nu este urmărit — butoanele doar deschid un mesaj pentru a ne spune ce a lipsit.

Articole conexe

idup

Contabilitate, Salarizare & Finanțe Digitale All-in-One — Simplificat

Copyright © 2026 - IDup. Toate drepturile rezervate.