Verbind uw team en klanten

Nodig een klant of een medewerker uit

Uitnodigen is een selectievakje naast de persoon. Niemand wordt uitgenodigd zonder dit aan te vinken.

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2026 · Meer in Verbind uw team en klanten

Uitnodigingen in IDup zijn expliciet. Medewerkers- en contactformulieren hebben een selectievakje met het label Nodig uit naar IDup. De hint leest Eigen account voor web en app – gratis. Als het vakje niet is aangevinkt, wordt er geen uitnodiging verzonden.

Waar u het kunt vindenIDup-verbindingen in de zijbalk, en het selectievakje bij elk medewerker- en contactrecord.

Stap voor stap

  1. Open het personeelsrecord. Een medewerker bevindt zich onder Centraal → Team. Een contact staat bij de klant.
  2. Zorg ervoor dat het e-mailadres is ingevuld. Zonder een e-mailadres wordt de status weergegeven E-mail ontbreekt en niemand kan worden uitgenodigd.
  3. Aanvinken Nodig uit naar IDup en sla op. De uitnodiging staat in de wachtrij.
  4. Bekijk de IDup app kolom. Het toont Niet uitgenodigd, Uitgenodigd (vandaag), Uitgenodigd (x dagen geleden), Gepland, Actief, Uitnodiging verlopen, Ongeldige e-mail of Gedeactiveerd.
  5. Als iemand er nog niet op heeft gereageerd, selecteer Opnieuw verzenden op hun rij.
LeadsEen lead kan nog niet worden uitgenodigd. De hint luidt Kan worden uitgenodigd na conversie naar een klant.

Meerdere mensen tegelijk uitnodigen

De pagina Nodig iedereen uit biedt twee acties aan: Nodig iedereen uit die nog niet is uitgenodigd en Nodig geselecteerde uit.

Een daglimiet geldt per bedrijf, zodat een heel adresboek niet in één keer wordt verzonden. Alles daarbuiten wordt gemarkeerd Gepland en de volgende dag verzonden. De pagina vertelt u hoeveel uitnodigingen er vandaag nog mogelijk zijn.

Het vakje vooraf aanvinken

Op de IDup-verbindingen pagina, twee opties stellen de standaard in voor nieuwe personen: Vink standaard ingesteld voor nieuwe medewerkers en Vink standaard ingesteld voor nieuwe contacten. Ze zijn opzettelijk gescheiden.

Een verbinding beëindigen

  1. Vind de persoon op de lijst.
  2. Selecteer Verbinding verbreken.
  3. Het systeem bevestigt: Verbinding beëindigd. De persoon behoudt zijn eigen privé-account.

Uw bedrijf verdwijnt van hun lijst. Een lopende urentimer wordt automatisch gestopt en de reden wordt vastgelegd.

Was dit artikel nuttig?

Niets wordt gevolgd — de knoppen openen alleen een bericht zodat u ons kunt vertellen wat er ontbrak.

Gerelateerde artikelen

idup

Alles-in-één Boekhouding, Loonadministratie & Digitale Financiën — Vereenvoudigd

Copyright © 2026 - IDup. Alle rechten voorbehouden.